Onze producten


 

Met ons ruime aanbod aan verzorgings- en stylingproducten en met ons unieke kleurengamma is er voor iedereen wel een passende behandeling.


GLYNT

De fabrikant van GLYNT is het bedrijf Hans Conzen Kosmetik GmbH, welke 40 jaar geleden begon met het produceren van speciale producten voor de verzorging en het behoud van een gezonde hoofdhuid. Na verloop van tijd is hieruit met de GLYNT producten een compleet assortiment aan premium haarcosmetica ontstaan. De formules die GLYNT gebruikt zijn zo ‘puur’ mogelijk. De verzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten bieden een oplossing voor vrijwel elk haartype: extra voedend, volume voor fijn haar, het oplossen van hoofdhuidproblemen, zonnebescherming en natuurlijk speciaal verzorging voor gekleurd haar!
 

ID HAIR

Ervaar de unieke eigenschappen van ID HAIR Hair Paint. Maar liefst 102 verschillende tinten voor een langdurige frisse kleur. Obstakels zijn er niet meer voor een perfecte creatie. Het resultaat is een glanzende, gezonde en langdurige kleur. Ingrediënten zijn onttrokken aan de natuur en bestaan uit  zonnebloemzaadolie, die fungeert als een UV blokkering. De krachtige antioxidanten grapefruit en citruszaadolie zorgen voor een langdurige glossy kleur terwijl mandarijnolie de hoofdhuid beschermt en kalmeert gedurende het kleuringsproces. Door een baanbrekende wetenschappelijke doorbraak in Anti-aging technologie, wordt gebruik gemaakt van kleine phytopigmenten die diep in de schors van het haar worden gebracht door plantextracten, fruitolieën en antioxidanten. Het moderne gamma kan zowel gebruikt worden als een zogenaamde oxidatiekleuring of als (kleur)spoeling.MATRIX BOND ULTIM8

Voor wie nog niet bekend is met termen als ‘zwavelbruggen’ en ‘Maleic Acid’ geven we nog even een korte uitleg. Je haar bevat sterke verbindingen (zwavelbruggen) en zwakke verbindingen (zoutbruggen). Tijdens het kleuren – en dan voornamelijk ontkleuren, oftewel bleken – kunnen deze verbindingen beschadigd raken of zelfs breken. En dat is waar Matrix Bond Ultim8 zo goed van pas komt. Bond Ultim8 bevat Maleic Acid, een actief ingrediënt dat de verbindingen beschermt tijdens en na het kleuren.